FAQ

Is er een minimale bestelwaarde? 

Er is geen minimale bestelwaarde. U kunt uw bestelling rechtstreeks plaatsen. 

  

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb? 

We streven ernaar om uw bestelling binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling af te leveren op het door u opgegeven adres in Nederland. De levertijd naar België is ongeveer 2-3 werkdagen. 

Omdat wij voor de verzending van een derde partij afhankelijk zijn, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen. Zodra we uw pakket verstuurd hebben, ontvangt u een e-mail van ons met daarin een Track & Trace-code (zendingsnummer). 

  

Levert Alaabouch ook in het buitenland? 

Naast Nederland leveren wij ook in België. Andere Europese landen zijn binnenkort beschikbaar.  

  

Kan ik mijn bestelling retourneren? 

Mocht het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, kunt u dit uiteraard retourneren. Als u wilt retourneren, kunt u binnen 14 dagen een e-mail sturen naar info@alaabouch.com. Producten dienen teruggestuurd te worden in hun originele staat en in de verpakking waarin u het hebt gekregen. Beschadigde en/of gebruikte producten kunnen wij helaas niet terugnemen. De verzendingskosten worden betaald door u (de koper), meer informatie vindt op onze pagina Retour & Herroepingsrecht. 

  

Hoe snel wordt het aankoopbedrag terugbetaald in geval van retour? 

Na ontvangst van uw retour, is het aankoopbedrag weer beschikbaar binnen 10-14 dagen. De terugbetaling gaat naar de betaalmethode waarmee u de bestelling hebt geplaatst. 

  

Verkoopt Alaabouch ook aan dealers? 

Neem contact op via ons contactformulier zodat we dit verder kunnen bespreken. 

 

Niet het gewenste antwoord gevonden? 
Gebruik ons contactformulier om uw vraag aan ons te stellen.