Betaalmethoden

Betaalmethoden 

Wanneer u zich in het afrekenscherm bevindt, kan u kiezen uit diverse betaalmethoden als u Alaabouch producten wilt bestellen.  

 

iDEAL 

iDEAL is een betaalmethode waarbij uw aankoop wordt afgerekend via uw eigen bank. 

Kies bij het afrekenscherm uw eigen bank. U belandt dan automatisch op het inlogscherm of op de app van uw bank. Als u bent ingelogd, hoeft u de betaling alleen nog maar te bevestigen. 

 
PayPal 

U kunt snel en veilig via PayPal betalen. Indien u kiest om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen meteen doorgestuurd naar de PayPal website. Indien u al een PayPal-account hebt, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. 
Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van uw PayPal-account. Hierna wordt uw bestelling meteen verwerkt. Zodra u uw bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van uw PayPal-account. 
  

Kredietkaart 

U kunt bij ons ook betalen met een creditcard. Wij accepteren MasterCard, Amex en Visa. Door onze hoge veiligheidsstandaard, is het kopen met een creditcard bij Alaabouch veilig. 
  

Google & Apple Pay 

Betaal gemakkelijk met de Wallet op uw smartphone. Zorg ervoor dat de betaalmethode wordt ondersteund door uw smartphone en bank. Indien nodig, moet u een geschikte app installeren.