Retour & herroepingsrecht

Als u een product wilt retourneren, stuur dan gerust een bericht naar onze klantenservice info@alaabouch.com. U ontvangt daarna een link naar een pagina waar u een retourlabel kunt downloaden. Dit kunt u printen, invullen en op het retourpakket plakken. 

Als u in België woont, kunnen we de retourkosten helaas niet gratis aanbieden. Stuur alstublieft uw pakket naar het volgende retouradres: 

Alaabouch-Bringle Fulfilment
De Steenbok 26
5215 ME 's-Hertogenbosch
Nederland 

 

Informatie over het herroepingsrecht

Recht op herroeping

U heeft het recht om binnen 14 dagen dit contract te herroepen zonder opgave van redenen.

De opzegtermijn bedraagt ​​14 dagen vanaf de dag waarop u of een derde door u genoemd, die niet de vervoerder is, de laatste goederen in bezit hebben genomen.

Om uw recht van herroeping uit te oefenen, dient u ons,

Alaabouch VOF
De Nieuwe Erven 3
K-10357
5431 NV Cuijk

info@alaabouch.com

te informeren door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld een brief verzonden per post of e-mail) van uw beslissing om u te onttrekken aan dit contract. U kunt het bijgevoegde formulier van het model gebruiken, maar dit is niet noodzakelijk.

Om de opzegtermijn te handhaven, is het voldoende om de kennisgeving van de uitoefening van het herroepingsrecht voor het verstrijken van de opzegtermijn te sturen.

Gevolgen van de annulering

Als u dit contract intrekt, hebben we alle betalingen geselecteerd die wij van u ontvangen hebben, inclusief leveringskosten (behalve de extra kosten die voortvloeien uit het kiezen van een andere leveringsmethode dan de meest gunstige standaardlevering die wij aanbieden) moet onmiddellijk en uiterlijk veertien dagen terugbetalen vanaf de datum waarop de kennisgeving van uw intrekking van dit contract ons heeft bereikt. Voor deze terugbetaling gebruiken wij dezelfde betalingsmiddelen als u in de oorspronkelijke transactie gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen met u; U wordt in geen geval in rekening gebracht voor deze terugbetalingsvergoedingen. Wij kunnen de terugbetaling weigeren totdat we de goederen hebben ontvangen of totdat u het bewijs heeft geleverd dat u de goederen heeft teruggegeven, naargelang het vroeger is. U moet de goederen onmiddellijk aan ons terugsturen en in ieder geval niet later dan veertien dagen na de datum waarop u ons op de hoogte brengt van de annulering van dit contract. De deadline is gehaald als u de goederen verzendt vóór de deadline van veertien dagen. U hoeft alleen voor een eventuele waardevermindering van de goederen te betalen, als dit waardeverlies is te wijten aan een behandeling die niet nodig is voor het onderzoek naar de aard, kenmerken en werking van de goederen.

Let op: U kunt uw aankoop tot 14 dagen na de leverdatum retourneren:

· Het artikel moet zich in de originele doos bevinden.

· Het moet in ongebruikte staat zijn en compleet zijn.

· Verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Bewaar de bon als bewijs van verzending omdat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor items die verloren zijn gegaan in transit.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd voor een terugbetaling.

Retourneren van een beschadigd of defect product

In het onwaarschijnlijke geval dat de tas die u ontvangt een defect heeft of beschadigd is, neem dan binnen 10 dagen per e-mail contact met ons op. De storing moet meteen of na het eerste gebruik duidelijk zijn.

Einde van het annuleringsbeleid

Model herroeping

(Als u het contract wilt annuleren, vult u dit formulier in en verzendt u het terug.)

- Naar:

Alaabouch VOF
De Nieuwe Erven 3
K-10357
5431 NV Cuijk

- Ik / wij (*) herroepen het contract dat door mij / ons is gesloten (*) voor de aankoop van de volgende goederen (*) / levering van de volgende dienst (*)
- Geplaatst op (*) / ontvangen op (*)
- naam van de consument(en)
- Adres van de consument(en)
- Handtekening van de consument (en) (alleen indien op papier genotificeerd)
- datum

__________________________________
(*) Schrappen wat niet van toepassing is.